inspilove - Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno
Forside Add meg Om meg Kontakt

Svar på spørsmål

Hei. Jeg kommer ikke til å svare på så veldig personglige spørsmål siden denne bloggen ikke handler så personlig om meg. Kanskje jeg tar det i et innlegg senere eller at jeg tar det på en annen spørsmålsrunde. 

Hva fikk deg til å begynne å blogge? Det var vel det at jeg elsker inspirasjon og hadde lyst til å dele det med dere. Man trenger jo alltid litt inspirasjon!

Hva er yndlings programme ditt på TV? På tv liker jeg egentlig mest reality. Slik som farmen.

Hva er ditt høyeste ønske til jul? Faktisk så har jeg ingenting jeg som står helt på 1. plass av hva jeg ønsker meg. Jeg ønsker meg mere slike ting som ikke er så utrolig dyrt, men jeg ønsker meg masse slike ting. Så det er veldig vanskelig å si hva jeg ønsker meg mest.

Har du noen gode DIY prosjekt? Kanskje jeg skal lage noen innlegg om det? Det hadde vært gøy. Hvis det er noe spesielt dere vil jeg skal vise, så bare kommenter! 

Hva skal til for at du leser en blogg og blir fast leser? For at jeg skal lese bloggen fast må den ha et fint design, men ikke for mye farger og slikt, men litt rolig. Oppdatere helst hver dag. Hvis de blogger mere en fire ganger daglig syntes jeg det er litt vanskelig å følge med. Men det er også ganske kjedelig å lese blogger som bare oppdatere tre ganger i uken. Bloggen må ha bilder (klare bilder). 

Hva liker du å lese om på andre blogger? Jeg liker å lese om inspirasjon, det er også gøy med videoer, konkurranser er gøy, ting som intereserer bloggskriveren.

Hvilke blogger leser du fast? Jeg leser l0ve.blogg.no, auroramohn.blogg.no, mammatilmichelle.blogg.no av de som er på topplisten. Og jeg leser av og til de som kommenter på min blogg.

Hva synes du er mest inspirerende? Jeg får faktisk veldig mye av å blogge selv. Og jeg syntes det er veldig inspirerende å lese blader og folk rundt meg. 

Hva skal du i julen i år? I år skal jeg feire jule hjemme med familien. Også skal jeg på mange besøker med familien andre dager i juleferien.

Har du en yndlingsjule sang? 

Det må nok bli denne. Jeg kommer virkelig i julesteming av den! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Hvem inspirer deg, og som du ser opp til? Dette spørsmålet har jeg stilt meg selv mange ganger. Hvem ser jeg opp til? Jeg har faktisk ikke kommet frem til et konkret svar. Jeg syntes det er så utrolig vanskelig å svare på. Men folk rundt meg inspirerer meg. 

Dine favoritt klesbutikker? Det er BikBok, Vero Moda, Only og H&M jeg handler på mest. Men jeg liker også veldig godt å handle på Hollister, Topshop og slike butikker når jeg er i utlandet. 

Kan du svare på en spørsmålsrunde som du filmer? Mmm. Nå som jeg ikke blogger om meg selv, så tror jeg ikke at jeg kommer til å filme meg. Men jeg kan godt lage andre filmer hvis det er noe dere har lyst til å se, så vil jeg veldig gjerne det. Men bare ikke meg.

Hvilke vintersko og vinterjakke skal du ha i år? Nå har jeg bare tatt bildene fra google, men jeg har disse uggene:


og denne jakke. Jeg fant ingen andre bilder av den på google, og ja... Men den er helt utrolig fin syntes jeg! 

Det var alle spørsmålene. Håper dere fikk gode svar. Og hvis dere har flere spørsmål er det bare å spørre så svarer jeg veldig gjerne på dem!

Ha en fin søndag dere. Vi snakkes senere når jeg kårer dagens vinner av luke 15 på julekalenderen. 

 • inspilove

  Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits