inspilove - Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno
Forside Add meg Om meg Kontakt

24. Desember

Hei dere. 

Håper alle hadde en super julaften i går. Det hadde i hvert fall jeg med mye god mat og desserter og ikke minst gaver. Jeg glemte helt å kåre vinneren av julekalender luke nummer 24. Så da gjør jeg det bare nå.

Vinneren av luke nummer 24 er: http://emiliener.blogg.no/ Gratulerer! Du har en utrolig fin header og fine og varierende innlegg. Tusen takk for kommentaren jeg fikk av deg. :-D
 • 23. Desember

  Hei dere.

  Da var det tid for kåringen av julekalender luke nr. 23. 

  Vinneren av den nest siste luke på julekalenderen er: http://stineemb.blogg.no/ Gratulerer! Du har utrolig mange inspirerende innlegg og skriver veldig mye variert, noe som jeg elsker med blogger. Du har også utrolig fine bilder! Elsker bloggen din! <3 Og ikke minst tusen takk for kommentar! :D

   

  Ha en strålende dag videre, og nyt kvelden før kvelden! <3

   

 • 18. 19. 20. 21. og 22. Desember

  Oi! Nå er det lenge siden jeg har hatt julekalender kåring. Så da er det på tide å gjøre det nå. Det er så utrolig koselig av dere som kommenterer på bloggen min. Jeg blir bare så glad for de, dere aner ikke. Men i hvert fall nå skal jeg kåre vinneren av luke nr 18, 19, 20, 21, 22. 

  Vinneren av luke nr. 18 er: http://ingridmariak.blogg.no/ Gratulerer! Du har noen utrolig gøye innlegg, og fine bilder.

  Vinneren av luke nr. 19 er: http://juliaamyklebust.blogg.no/ Gratulerer! Du har utrolig mange inspirerende innlegg, og noen utrolig fine bilder!

  Vinneren av luke nr. 20 er: http://aidana.blogg.no/ Gratulerer! Du har noen utrolig gøye innlegg og fine bilder som passe til. Og ikke minst en utrolig fin header!

  Vinneren av luke nr. 21 er: http://jesk.blogg.no/ Gratulerer! Du har mye variasjon i innleggen dine, og da blir det så utrolig mye gøyere å følge med å lese bloggen din!

  Vinneren av luke nr. 22 er: http://fabolous.blogg.no/ Gratulerer! Siden du begynte å blogge i dag, (hvis jeg ikke tar feil) så har du kommet utrolig godt i gang med bloggen, med kule innlegg og jeg tror du kommer til å få en god blogg videre.

  Dere kommer til å få en kommentar på bloggen deres straks. Og tusen takk for at dere har kommentert min blogg! :D

  Nå er det virkelig ikke lenge til julaften. Bare to dager. Faktisk mindre enn det! Håper dere har hatt en fin juleferie så langt. Det har i hvert fall jeg. Jeg har nå bestemt meg for å ta en del bilder selv til bloggen, og håper dere liker det. Men fortsett å kommenter hva du ville likt! Ha en fin dag videre. Vi snakkes i morgen. 
 • 16. Og 17. Desember

  Hei dere.
  Beklager for veldig dårlig blogging. Men nå skal det bli bedre! Men det er så mye mere koselig og jeg får mye mere motivasjon når jeg får koselige kommentarer fra dere. Så gjør det! Men nå skal jeg kåre vinneren av julekalenderen både for i dag og i går. Og dere må bare benytte sjansen nå som jeg linker hver dag til å kommentere, fordi nå julen er over, kommene jeg absolutt ikke til å linke hver dag. Men gårsdagens vinner av julekalenderen er: http://idamariee.blogg.no gratulerer! Du har noen fantastisk kule og inspirerende blogginnlegg, og fine bilder! Tusen takk for kommentar!
  Dagens vinner av luke nr 17 er: http://seiesar.blogg.no gratulerer! Det er egentlig ikke så mye jeg kan si om bloggen din siden du har fått deg en "ny" blogg. Men den kommer nok til å bli bra, og jeg tenkte jeg kunne linke deg slik at du kanskje kom litt på vei. Tusen takk for kommentar!

  Ha en fin kveld!
  Snakkes i morgen.

 • 15. Desember

  Hei dere.
  Nå skal jeg kåre vinneren av dagens luke på julekalenderen. Og vinneren er: sunnerehverdag.blogg.no gratulerer! Du har noen utrolig gode innlegg, og veldig inspirerende bilder! Tusen takk for at du leser bloggen min og tusen takk for kommentar! Du vil snart få en kommentar på bloggen din! :)

  Vi blogges i morgen!

 • 14. Desember

  Hei.
  Tusen takk for alle de søte kommentarene jeg får av dere! Og tusen takk til alle som leser bloggen min! Jeg sette så utrolig stor pris på det!
  Nå begynner det faktisk å nærme seg jul!! Og i dag er det 14. Desember og er da på tide å åpne dagens luke i julekalenderen. Vinneren av luke 14 er: http://astridsstoreverden.blogg.no gratulerer! Du skriver utrolig bra, har nye variasjon i innleggene dine og noen gøye bilder! Tusen takk for kommentar og for at du leser bloggen min!

  Ikke glem at det fortsatt er en del luker å åpne, så dere som ikke har vunnet ennå, ikke gi opp håpet! En dag kommer det kanskje til å bli dere som vinner. Og hvis dere ikke kommenterer, har dere i hvert fall ikke håp om å vinne!

 • 11. 12. Og 13. Desember

  Hei dere.
  Beklager utrolig dårlig blogging, nå skal det bli bedre. HUSK Å KOMMENTER PÅ SPØRSMÅL HVIS DU HAR NOEN! Men nå skal jeg i hvert fall kåre vinneren av kalender luke 11, 12 og 13. Så ja. Vinneren av luke 11 er: http://lisemathiesen.blogg.no (jeg vet du har blitt før) men du har en utrolig spennende blogg, og skriver bra!
  Vinneren av luke 12 er: http://myvidaloca.blogg.no du har en utrolig fin blogg og har mange inspirerende innlegg.
  Vinneren av luke 13 er: http://karolinestensrud.blogg.no du har noen utrolig inspirerende og fine bilder!! Du skriver også veldig bra og varierer mye om hva du skriver om i innleggene!

  Gratulerer til dere alle tre. Husk å kommenter hvis du vil bli en av vinnerene i julekalender.

  Ha en fantastisk fredagskveld! <3

 • 8. 9. Og 10. Desember

  Hallo dere.
  Nå skal jeg virkelig kårer vinneren av kalenderen. Jeg kårer luke 8, 9 og 10. Så okei. Vinneren av luke nr 8 Er:
  http://hannahsworld.blogg.no gratulerer! Hun har utrolig mye bra inspirasjon og har veldig mye variasjon i det hun skiver. Mange fine bilder også!
  Vinneren av luke nr 9 er: http://keths.blogg.no gratulerer! Hun har en utrolig gøy julekalender og har en oversiktlig blogg! Hun har også mange klare fine bilder!
  Vinneren av luke 10 altså i dag er: http://tinydays.blogg.no gratulerer! Hun har en utrolig koselig blogg, med mange fine bilder og kreative innlegg.
  Stå på videre bloggere, dere kommer til å få en kommentar snart.
  Ha en fin kveld!

 • 7. Desember

  Hei.
  Dagens vinner av julekalenderen er:..... http://lisemathiesen.blogg.no Gratulerer! Du har utrolig fine bilder og du skriver veldig bra! Tusen takk for at du leser bloggen min. Skal prøve å blogge litt bedre i morgen.

  Ha en fin lørdagskveld videre!
  Vi snakkes

 • 6. Desember

  Hei.
  Nå er det på tide å si hvem vinneren av dagens julekalender luke 6 er. Så vinneren er.... http://anastassiadach.blogg.no Gratulerer! Du vil straks få en kommentar på bloggen din. Hun har noen veldig fine bilder på bloggen. Hun har også mye variasjon i innleggene sine som er mye inspirasjon i.
  Ikke glem å kommenter, så kanskje du blir vinneren i morgen eller en av de andre dagene! :)

  Snakkes i morgen.

 • inspilove

  Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits