inspilove - Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno
Forside Add meg Om meg Kontakt

Tilbake?

Jeg tenkte kanskje at jeg skulle begynne å blogge igjen, selvom jeg har hatt en evig lang pause. Men nå som det er så fint vær så frister det veldig. Så om noen fortsatt er innom bloggen min (wow, hvis noen er det) si om du vil lese den om jeg begynner igjen, og vær så snill kom med tips til ting jeg kan blogge om :D Ha en fin sommer så håper jeg at vi snakkes!

 • Ta bilder selv?

  Hei dere.

  Jeg bare lurte på en ting. Liker dere når jeg ikke tar bildene selv, men at jeg tar de fra weheartit.com og google og slike ting. Eller syntes du det hadde vært gøy om jeg hadde tatt noen bilder til innlegg selv? Jeg tenker kanskje å ha et innlegg der jeg viser mine favoritt neglelakker og slike ting. Hva syntes dere om det? Kommenter under.

  Dere har vel kanskje merket at jeg aldri legger ut bilder av meg selv, og ikke skriver så mye om meg. Men det vil jeg ikke heller. Jeg vil at dette skal være en slags inspirasjonsblogg og som ikke handler om min hverdag og meg selv.

   

  Kommenter her i kommentarfeltet om du syntes jeg skal begynne å ta litt bilder selv. Og gjerne om hva dere ønsker jeg skal blogge om.

 • DIY (bilde)

  Fant et bilde (husker ikke helt hvor det var) av en liten DIY. Så jeg tenkte eg kunne dele det med dere:

  Håper dere likte det. Ha en fin dag! Jeg legger ut to innlegg til idag, så følg med! :-D

 • DIY neglelakkfjerner

  Hei.
  Det er ikke jeg som har funnet dette opp, og det er ikke mitt bilde. Men jeg kan jo kanskje begynne å lage DIY innlegg slik at jeg gjør det hvis dere ønsker. Men jeg har bare kuttet opp bildene, men det er egentlig et helt bilde. Det er altså en slags kopp eller ett glass med neglelakkfjerner oppi. Du kan først begynne med å finne en kopp eller ett glass, en eller to svaner (kommer Ann på hvor stor glass du har), og neglelakkfjerner:

  Også putter du svampene ned i glasset:

  Deretter lager du et lite hull ned i svampene:

  Også heller du litt neglelakkfjerner bed i det hullet:

  Og når du da har neglelakk på deg:

  Også tar du fingeren nedi der du har tatt neglelakkfjerner:

  Og vips så er neglelakken borte:

  Håper dere forsto det!
  Har du lyst på flere slike DIY?
  Snakkes senere.

 • 10 ting du kan gjøre med en venninne

  Hallo min kjære lesere.
  Minner dere fortsatt på at jeg svarer mest sannsynlig på spørsmålene i morgen. Så fortsett på spør!! :-)
  Jeg tenkte at det er jo ikke alle som finner på noe å gjøre når du er med en venninne. Så da tenkte jeg at jeg kunne gi dere 10 ting dere kan gjøre hvis dere kjeder dere, eller rett og slett bare ikke har noe å gjøre på.
  Dra på kino: det er nesten alltid noen gøye filmer som går på kino. Så hvorfor ikke se en film sammen?

  Dra på shopping sammen: nå som det er jul, er det ikke sikkert at du har kjøpt alle julegavene, så hvorfor ikke bli ferdig og samtidig gjøre det sammen med noen?

  Lag venninnearmbånd: det er alltid kjekt med armbånd. Så lag et sammen og som er deres vennskapsbånd.

  Bake sammen: det er alltid noe godt å bake. Finn noe som frister å bake, og gjør det sammen. Og ikke minst sitt dere ned og lag det koselig og spis sammen etterpå.

  Ha photoshoot: smink hverandre, finn noen klær som passer, og ordne hverandre på håret er alltid gøy. Men ha også en photoshoot etterpå!

  Hjemmespa: hvis dere vil ha en avslappende spa, gjør det hjemme! Like gøy og mye billigere. Skjær opp noen agurker og kjøp eller lag en egen ansiktsmaske.

  Lag julekort: det er alltid mye mere inspirerende å lage kort sammen og få inspirasjon av hverandre. Dere kan også lage bursdagskort hvis noen i vennegjengen snart har bursdag. Jeg syntes i hvert fall det alltid er koselig med personlig bursdagskort.

  Spill kort: gjerne inviter flere venninner som kan ha en spillkveld sammen. Lag også gjerne litt taco eller pizza til, så blir det enda mere koselig.

  Lag en minnebok sammen: dere kan smale alle minnene dere sammen i en minnebok. Itillegg er det koselig å gjøre det sammen!

  Dra på utflukt: hvis dere trenger litt frisk luft, dra på en utflukt og opplev nye steder som du ellers aldri har opplevd.

  Håper dere likte innlegget!
  Ha en fin dag videre dere!

 • Masse å skrive om!

  Hallo.
  Nå har jeg faktisk funnet masse jeg kan skrive om! Jeg har faktisk laget meg en hel liste. Så hvis dere har noen ideer i tillegg, så gjerne skriv de ned slik at listen min kan bli enda lengre. I morgen svarer jeg mest sannsynlig på spørsmålene dere har stilt meg. Så dere har fortsatt tid til å stille spørsmål. Har dere lyst til å vite noen hint om noen få av innleggene jeg skal skrive, eller skal det bare være en overraskelse? Ha en fin dag dere!

 • Spørsmål?

  Hei. Jeg lurte på om dere har noen spørsmål angående bloggen osv dere lurer på? Bare kommenter det i dette innlegget, så skal jeg prøve å svare på det i et innlegg i løpet av helgen hvis det blir noen spørsmål. Ha en din fredag videre dere.

  Julekalenderen for 11. 12. Og 13 kommer litt senere :)

 • Hva kan du gjøre i desember?

  Hallo.
  Her kommer et innlegg om ting du kan gjøre i desember. Det er jo ikke alle som finner på noe å gjøre, så her kommer noen tips. Det er ekstra koselig hvis du gjøre det med enten familie eller venner, og ikke bare helt alene.

  Du/dere kan lage julekort

  Du/dere kan bake julekaker

  Du/dere kan pakke inn julegaver. Også gjerne gå sammen å kjøpe de også!

  Du/dere kan pynte huset til jul.

  Håper dere fikk noe å gjøre. I dag kårer jeg julekalenderen og det lover jeg!

 • Hvilke juleprogram liker/likte du best?

  Hei.
  Hvilke jule tvprogram liker/likte du best?
  Jul i svingen:

  Jul i blåfjell:

  Jul på månetoppen:

  Jul i skomakergaten:

  Hva liker du best? Ha en fin dag!

 • Kårer to luker i julekalenderen

  Hallo! Beklager for null blogging i går. Men har det så stressende. Men i dag kårer jeg både kalender luke 8 og 9. Så kommenter! Det kommer også til å komme ett innlegg før det også. Så følg med dere!

  Håper dere har hatt en fin dag så langt! :-)

 • Ingen blogging i dag men likevel julekalender

  Hei dere.
  Jeg har ikke blogget i dag, og kommer ikke til å være om noe spesielt nå heller. Men jeg skal likevel ha julekalender luke 7. Så kommenter! Håper alle har hatt en en fin lørdag så langt! Det har i hvert fall jeg. Kommer tilbake senere og sier hvem som vinner dagen luke i julekalenderen.

 • Hva vil du jeg skal blogge om?

  Hallo.
  Nå tenkte jeg at jeg kunne spørre dere hva dere vil jeg skal blogge om!
  Så har dere noen forslag? Hadde satt stor pris på det. Bare kommenter under! Jeg kårer vinneren av kalenderen luke 6 senere.

  Kommenter under forslag til hva jeg kan blogge om! :-)

 • Hvilke juleprogrammer gleder du deg til?

  Hei.
  Tenkte jeg kunne spørre om hvilke juleprogrammer dere ser på? Jeg liker veldig godt alene hjemme, hovmesteren og tre nøtter til akskepott. Altså
  Hjemme alene:

  Hovmesteren:

  Tre nøtter til askepott:

  Hva liker og gleder du deg til? :-)

 • 5. Desember

  Hola.
  Nå skal jeg da kåre vinneren av dagens luke i julekalenderen. Og vinneren er:...... http://cameralisa.blogg.no ! Gratulerer! Du har en utrolig inspirerende blogg!! Og ikke minst noen utrolig fine bilder! :) du kommer til å få en kommentar av meg på bloggen nå. Og tusen takk for at du leser bloggen min! :D

  Ha en fin kveld!
  Snakkes i morgen!

 • Juleinspirasjon (del 3)

  Hei dere. Nå kommer del 3 av juleinspirasjonen. Får så utrolig julestemning av slike bilder! Jeg har noen innlegg på lur som jeg kommer til å legge ut i morgen og dagene fremover. Så følg med! Også kårer Jeg vinneren av julekalenderen senere. Så det er fortsatt tid til å kommentere! Men her kommer litt julestemning hjem til dere:

  Fortsett å kommenter til julekalenderen!
  Ha en fin kveld! Vi snakkes senere!

 • Øyenskygge inspirasjon

  Hei dere.
  Nå kommer litt inspirasjon på øyenskygger. Husk julekalenderen luke 5 i dag! Ha en fin dag videre dere. Skal se om jeg får postet et innlegg til før jeg kårer vinneren. Men lover ingen ting.

  Ha en fin dag.
  Snakkes

 • 4. Desember

  Hallo dere!
  Beklager for veldig sein oppdatering, men har hatt det utrolig travelt i dag. Håper dere forstår.
  Men i hvert fall dagens vinner av julekalenderen er:...... http://cuskima.blogg.no ! Gratulerer! Du har en utrolig fin blogg, og med utrolig mange inspirerende bilder! Du vil straks få en kommentar av meg på bloggen din!

 • Jule inspirasjon (del 2)

  Hei alle sammen!
  Nå kommer det litt mer jule inspirasjon. Håper dere liker det! Men kan dere kommentere under hva dere vil lese om? Det hadde hjulpet meg utrolig til å glede dere! :-)

  Hva vil du lese om?
  Har du snø der du bor?
  Vi blogges senere. Da kårer jeg dagens vinner av julekalenderen! :-)

 • 3. Desember & forslag til inspirasjon

  Hei alle sammen.
  Da har jeg kåret vinneren av dagens julekalender. Og vinneren er....... http://stiinee94.blogg.no ! Gratulerer så mye. Du kommer til å få en kommentar på bloggen din nå straks.
  Hun har en utrolig søt blogg, med mange forskjellige temaer, og mye variasjon.

  I morgen skal jeg prøve å få blogget en del innlegg! Men kan dere komme med forslag om hva dere har lyst til å lese? Da hadde jeg blitt superglad!
  Snakkes.<3

 • Jule inspirasjon

  Hei alle sammen!
  Først må jeg bare si tusen takk til alle som leser bloggen min! Tusen, tusen takk! Jeg setter så utrolig stor pris på det!
  Men nå begynner det å nærme seg jul. Og for å få litt eksta julestemning, tenkte jeg å legge ut litt jule inspirasjon. Jeg kommer nok til å legge ut flere enn ett innlegg om det. Men her er "del 1":

  Ha en fin dag videre alle sammen! :-)
  Jeg kårer vinneren av julekalenderen litt senere. Så det er fortsatt sjans til å vinne!

 • Påminnelse om julekalender

  Hallo. Ville bare minne dere på julekalenderen! Der er bare å kommentere på min blogg så er du med . Lykke til!

  Ha en fin dag!

 • Julekalender for 2. Desember

  Heei.
  I dag er det 2. Desember og tid for å kåre vinneren av kalenderluken for i dag. I dag er vinneren:..... http://idahw.blogg.no ! Gratulerer så mye. Du kommer til å få en søt kommentar på bloggen din! Hun har en blogg som er inspirerende og har mange utrolig fine bilder! Selvom du ikke ble vinneren i dag, på igjen i morgen eller de 21 andre dagene! Lykke til!

  Ha en fin kveld dere! Blogges i morgen!

 • Jenterom inspirasjon

  Hallo! Det kommer et innlegg senere i dag om hvem som vinner dagens kalender. Så det er bare å fortsette å kommentere! Men her kommer til inspirasjon til jenterom:

  Vi blogges senere.
  Er det noe spesielle inspirasjons innlegg dere ønsker? :-) kommenter under!

 • Husk julekalender

  Hei. Hvis noen lurer på hva du må gjøre for å være med går ut på må du kommenterer bloggen min med din egen blogg og litt om min, så trekker jeg ut en av kommentarene, og de får bloggen skrevet på min blogg og du får en søt kommentar på din blogg! Bli med!
  Jeg trekker vinneren litt senere!
  Lykke til! <3

 • Første søndag i advent og 1. Desember

  Hallo min fine lesere. I dag er det både første søndag i advent og 1. Desember! Så i dag skal vi tenne det første lyset av de fire. Det er ikke lenge til julaften nå!

  Vinneren av julekalenderen i dag er: krissidans.blogg.no
  Du vil få en søt kommentar på bloggen om litt. Dere som ble skuffet over ikke bli vinneren i dag, ha 23 andre muligheter. Men da må dere kommentere!

  Vi blogges!

 • Julekalender

  Hallo min fantastiske lesere!
  Tenkte jeg kunne ha en julekalender for dere. Den går ut på at noen som kommentere noe og sin egen blogg får en kommentar av meg på bloggen sin, og jeg sier bloggnavnet i ett av innleggene. Jeg begynner altså i dag siden det er 1. Desember i dag. Så da trekke jeg ut en i kveld. Lykke til! :-)

  Da er det bare å kommentere noe om bloggen eller noe, og din egen blogg.
  Blogges! <3

 • Kontakt

  Hei. Jeg glemte å skrive at du kan kontakte meg på inspilove@hotmail.com . Du kan også gjerne følge meg på blogginstagrammen min der jeg skriver når det kommer nytt innlegg her på bloggen. Det kommer snart også ett nytt innlegg her, så følg med! @inspilovebloggno

 • Inspirasjon

  Heihei.
  Her er kommer et inspirasjons innlegg om bare helt generelle ting. Bildene er tatt fra Google. Kos dere:

  Ha en fin dag.
  Blogges!

 • Julebakst

  Hallo. Da er det tid for nok et juleinnlegg. Det kommer til å komme andre ting enn bare juleting. Så bare følg med på bloggen fremover! Men her er tips til julebakst:

  Ha en fin dag!
  Blogges!

 • Inspirasjon Julekort

  Nå som vi snart går inn i julemåneden, tenkte jeg at jeg kunne ha en del juleinnlegg? Hva syntes dere om det? Kommenter under!
  Så nå tenkte kommer det ett innlegg for inspirasjon til julekort. Håper dere får litt hjelp hvis dere strever med å komme på hvordan julekortet i år skal se ut.

  Ha en super fredagskveld!
  Vi blogges i morgen!

 • Høst inspirasjon


 • Halloween makeup

 • Leppestifter

 • Makeup inspiration

 • Girls dream

 • Frukt inspirasjon

 • Hår inspirasjon

  Jeg elsker å prøve nye hårfrisyrer, dette er ikke mitt hår, men dette av noen av frisyrene jeg syntes er utrolig fine!

  Noen inspirasjon dere vil jeg skal skrive om?

 • Night inspiration

  For dere som lurer på hvor jeg får inspirasjon fra, og hvor jeg finner bildene så er det:
  Jeg får inspirasjon fra:
  -Blader, folk jeg ser på gaten og generelt, på Internett, og natur og selvfølgelig mannen andre steder, jeg er jo også veldig glad i hårfrisyrer, så jeg blir ganske inspirerte av det også, og klær og sminke, disse kom jeg på akkurat nå.
  Jeg finner bildene:
  Jeg finner vel de første bildene jeg kommer til å vise på nettet, altså kanskje mest weheartit.com og litt Facebook, jeg kommer også nok til å legge ut bilder jeg tar selv.

 • Sommer inspirasjon

  Jeg bare elsker slike lyse bilder!

  Bildet er tatt fra weheartit.com tror jeg

 • Ny blogg!

  Velkommen til blogg.no! :)

  Dette er det aller første innlegget i din nye blogg. Her vil du finne nyttig informasjon, enten du er ny som blogger eller har blogget før.

  Trenger du litt starthjelp finner du våre hjelpesider her: http://faq.blogg.no/, og vår engasjerte supportavdeling er tilgjengelig (nesten) 24/7.

  Bloggen
  Ønsker du å gjøre den nye bloggen din litt mer personlig anbefaler vi at du fyller ut profilinfo, og velger et design som passer til deg. Vil du bare komme i gang med bloggingen kan du starte et nytt innlegg.

  Hashtags
  Blogg.no bruker hashtags for å samle innlegg som handler om samme tema. Hashtags gjør det lettere å finne innlegg om akkurat det temaet du søker. Du kan lese mer om hashtags her: http://hashtags.blogg.no/

  Andre nyttige sider
  Infobloggen: http://info.blogg.no/
  Vårt regelverk: http://faq.blogg.no/infosider/retningslinjer.html
  Vilkår for bruk (ToS) og integritetspolicy: http://faq.blogg.no/?side=omoss

  Nå som du har lest dette innlegget kan du redigere det eller slette det. Vær dog oppmerksom på at det alltid må være minst ett innlegg i bloggen for at den skal fungere - det er for eksempel ikke mulig å redigere designet uten at det finnes innlegg i bloggen.

  Når du skal logge inn neste gang kan du gjøre det fra vår forside på http://blogg.no/.

   

  Vi håper du vil trives hos oss!

  hilsen teamet bak
  blogg.no

   

  blogg.no | logg inn | hjelp | regelverk | vilkår | om oss | kontakt oss | infobloggen

   

 • inspilove

  Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde  hits