Mine 5 favoritt neglelakker (inspilove)
Forside Add meg Om meg Kontakt

Mine 5 favoritt neglelakker

Hei dere.

Nå er det lillejulaften!! Det vil si at det bare er en dag igjen til julaften. Noen som gleder seg? Det gjør i hvert fall jeg.

Tenkte jeg kunne vise dere mine 5 favoritt neglelakker. Jeg tenkte kanskje at jeg kunne vise dere noe av det jeg får til jul også hvis noen vil det? Og disse bildene har jeg tatt selv. Men ja, her er de neglelakkene jeg liker best av de jeg har:

Disse er mine 5 favoritter:


 

 Det er altså:

En turkis fra KIKO. Jeg forstår meg ikke helt på de tallene fra KIKO, så jeg vet ikke helt hvilket nummer det er. Det står heller ingen navn på dem. Men hvis du skal ha en slik, er den turkis farget.En lilla fra KIKO. Vet heller ikke navn og nummer på den heller. Men den er en lys lilla farge:

Også en lyseblå neglelakk fra IsaDora. Den er i fargen 739 og heter SURFERS PARADISE. 

Den neste neglelakker er oransje. Den er veldig lys, men gir utrolig mye farge enn det man tror. Den er fra IsaDora. Den er nummer 713, og heter SOUTH BEACH.

Den siste neglelakken jeg skal vise dere er en litt mørk blå farge. Og noe som er utrolig kult med denne neglelakken er når den tørker så blir den helt sånn metall. Den er fra H&M, og den heter BLUE METAL. En utrolig kul neglelakk.

 

Håper dere likte innlegget. Kommenter gjerne under hva dere syntes om slike innlegg!

Ha en fin dag videre, og husk julekalenderen både i dag og i morgen. Benytt sjansen nå når dere kan bli linket bare av å kommentere noe og din egen blogg. Jeg kommer ikke til å ha linkerunder så ofte som jeg har nå. Så benytt sjansen folkens!


 • 23.12.2013 kl.16:10
  elsker kiko neglelakkene, har mange selv :)
  23.12.2013 kl.16:31
  Stine: ja! Tusen takk for kommentar! <3
  23.12.2013 kl.20:41
  Hei :) Du spurte om jeg kunne si i fra når jeg hadde svart på spørsmålsrunden. Jeg har lagt ut svarene nå :)
  23.12.2013 kl.20:45
  Marley Poe: åå tusen takk! :)


  Skriv en ny kommentar

  inspilove

  Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits