18. 19. 20. 21. og 22. Desember (inspilove)
Forside Add meg Om meg Kontakt

18. 19. 20. 21. og 22. Desember

Oi! Nå er det lenge siden jeg har hatt julekalender kåring. Så da er det på tide å gjøre det nå. Det er så utrolig koselig av dere som kommenterer på bloggen min. Jeg blir bare så glad for de, dere aner ikke. Men i hvert fall nå skal jeg kåre vinneren av luke nr 18, 19, 20, 21, 22. 

Vinneren av luke nr. 18 er: http://ingridmariak.blogg.no/ Gratulerer! Du har noen utrolig gøye innlegg, og fine bilder.

Vinneren av luke nr. 19 er: http://juliaamyklebust.blogg.no/ Gratulerer! Du har utrolig mange inspirerende innlegg, og noen utrolig fine bilder!

Vinneren av luke nr. 20 er: http://aidana.blogg.no/ Gratulerer! Du har noen utrolig gøye innlegg og fine bilder som passe til. Og ikke minst en utrolig fin header!

Vinneren av luke nr. 21 er: http://jesk.blogg.no/ Gratulerer! Du har mye variasjon i innleggen dine, og da blir det så utrolig mye gøyere å følge med å lese bloggen din!

Vinneren av luke nr. 22 er: http://fabolous.blogg.no/ Gratulerer! Siden du begynte å blogge i dag, (hvis jeg ikke tar feil) så har du kommet utrolig godt i gang med bloggen, med kule innlegg og jeg tror du kommer til å få en god blogg videre.

Dere kommer til å få en kommentar på bloggen deres straks. Og tusen takk for at dere har kommentert min blogg! :D

Nå er det virkelig ikke lenge til julaften. Bare to dager. Faktisk mindre enn det! Håper dere har hatt en fin juleferie så langt. Det har i hvert fall jeg. Jeg har nå bestemt meg for å ta en del bilder selv til bloggen, og håper dere liker det. Men fortsett å kommenter hva du ville likt! Ha en fin dag videre. Vi snakkes i morgen. 

 • 22.12.2013 kl.21:17
  sv: wooow så kuuult :D Tuusen takk!!
  22.12.2013 kl.21:37
  fashionista: Hehe! Bare hyggelig! <3


  Skriv en ny kommentar

  inspilove

  Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits