16. Og 17. Desember (inspilove)
Forside Add meg Om meg Kontakt

16. Og 17. Desember

Hei dere.
Beklager for veldig dårlig blogging. Men nå skal det bli bedre! Men det er så mye mere koselig og jeg får mye mere motivasjon når jeg får koselige kommentarer fra dere. Så gjør det! Men nå skal jeg kåre vinneren av julekalenderen både for i dag og i går. Og dere må bare benytte sjansen nå som jeg linker hver dag til å kommentere, fordi nå julen er over, kommene jeg absolutt ikke til å linke hver dag. Men gårsdagens vinner av julekalenderen er: http://idamariee.blogg.no gratulerer! Du har noen fantastisk kule og inspirerende blogginnlegg, og fine bilder! Tusen takk for kommentar!
Dagens vinner av luke nr 17 er: http://seiesar.blogg.no gratulerer! Det er egentlig ikke så mye jeg kan si om bloggen din siden du har fått deg en "ny" blogg. Men den kommer nok til å bli bra, og jeg tenkte jeg kunne linke deg slik at du kanskje kom litt på vei. Tusen takk for kommentar!

Ha en fin kveld!
Snakkes i morgen.


 • 17.12.2013 kl.20:08
  Tuesn takk!!
  17.12.2013 kl.20:15
  Ida Marie: bare hyggelig! :)
  17.12.2013 kl.21:55
  Tusen takk :))
  17.12.2013 kl.22:58
  Sissel Eiesar: bare hyggelig! :))


  Skriv en ny kommentar

  inspilove

  Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits