10 ting du kan gjøre med en venninne (inspilove)
Forside Add meg Om meg Kontakt

10 ting du kan gjøre med en venninne

Hallo min kjære lesere.
Minner dere fortsatt på at jeg svarer mest sannsynlig på spørsmålene i morgen. Så fortsett på spør!! :-)
Jeg tenkte at det er jo ikke alle som finner på noe å gjøre når du er med en venninne. Så da tenkte jeg at jeg kunne gi dere 10 ting dere kan gjøre hvis dere kjeder dere, eller rett og slett bare ikke har noe å gjøre på.
Dra på kino: det er nesten alltid noen gøye filmer som går på kino. Så hvorfor ikke se en film sammen?

Dra på shopping sammen: nå som det er jul, er det ikke sikkert at du har kjøpt alle julegavene, så hvorfor ikke bli ferdig og samtidig gjøre det sammen med noen?

Lag venninnearmbånd: det er alltid kjekt med armbånd. Så lag et sammen og som er deres vennskapsbånd.

Bake sammen: det er alltid noe godt å bake. Finn noe som frister å bake, og gjør det sammen. Og ikke minst sitt dere ned og lag det koselig og spis sammen etterpå.

Ha photoshoot: smink hverandre, finn noen klær som passer, og ordne hverandre på håret er alltid gøy. Men ha også en photoshoot etterpå!

Hjemmespa: hvis dere vil ha en avslappende spa, gjør det hjemme! Like gøy og mye billigere. Skjær opp noen agurker og kjøp eller lag en egen ansiktsmaske.

Lag julekort: det er alltid mye mere inspirerende å lage kort sammen og få inspirasjon av hverandre. Dere kan også lage bursdagskort hvis noen i vennegjengen snart har bursdag. Jeg syntes i hvert fall det alltid er koselig med personlig bursdagskort.

Spill kort: gjerne inviter flere venninner som kan ha en spillkveld sammen. Lag også gjerne litt taco eller pizza til, så blir det enda mere koselig.

Lag en minnebok sammen: dere kan smale alle minnene dere sammen i en minnebok. Itillegg er det koselig å gjøre det sammen!

Dra på utflukt: hvis dere trenger litt frisk luft, dra på en utflukt og opplev nye steder som du ellers aldri har opplevd.

Håper dere likte innlegget!
Ha en fin dag videre dere!


 • 14.12.2013 kl.18:56
  Mange morsomme ting :)
  14.12.2013 kl.18:58
  MyVidaLoca: ja, jeg er enig :)
  15.12.2013 kl.19:43
  Kjempegode tips til ting å finne på! :)
  15.12.2013 kl.19:48
  Sunnere hverdag: så bra! Tusen takk for kommentar! :)
  15.12.2013 kl.20:31
  // Ukas blogg er nå kåret!


  Skriv en ny kommentar

  inspilove

  Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno

  Kategorier


  Arkiv


  Siste innlegg


  Lenker


  bilde
  hits