inspilove - Hei. Dette er en inspirasjonsblogg som jeg håper at du kan få litt inspirasjon fra. For å få kontakt med meg kan du sende en Mail til inspilove@hotmail.com følg meg også på instagram på @inspilovebloggno
Forside Add meg Om meg Kontakt

10 ting du kan gjøre en sommerdag

Hei! Nå som det er så fint vær, tenkte jeg å komme med et 10 ting du kan gjøre en sommerdag innlegg. Håper dere liker det, og si veldig gjerne ting du vil jeg skal blogge om. Da hadde jeg blitt såå glad!

1. Piknik med jentegjengen:

Hvor koselig er det ikke hvis en gjeng med gode venner samlet seg på en gressplen litt utenfor alt støyet og hadde piknik? Finn ting hver og en kan ta med seg og dere får mye god frukt, bær, kjeks, snop og litt chips på teppet. 

 

2. Ballspill:

Det er så gøy å samle mange gode venner og lage noen lag til ballspill. For eksempel: volleyball (gjerne sandvolleyball), fotball, slåball osv.

 

3. Vannkrig:

Vannkrig er utrolig deilig og avkjølenede hvis det er varmt i luften. Så hvorfor ikke få seg en god latter samtidig?

 

4. Telte i hagen:

Noe som du må gjøre om sommeren når det er vamt er å telte. Det er jo ikke så gøy å telte om vinteren, så hvorfor ikke gjøre det nå som det er varmt ute?

 

5. Rydde rommet:

Å rydde rommet er ganske kjedelig. Men hvis det er så vamt at du ikke klarer å være ute, rydd rommet når du først ikke har noe annet spesielt å gjøre! Nå som det er så fint vær, har jeg alltid mye mer inspirasjon til hvordan jeg kan rydde og ommøblere. For da vil jeg at rommet skal være mye lysere og friskere, noe som jeg virkelig elsker!

 

6. Dra på stranden:

Hvis det er så vamt at du ikke klarer å gjøre noe, dra på stranden og ta deg en dukkert. Ingenting er bedre enn det hvis du er varm!

 

7. Grillkveld med gode venner:

Det er såå koselig å grille med dine beste venner. Spør de om de har lyst til å ta med det de vil grille og alle får mat og de kommer til å bli superhyggelig!
8. Ta deg en joggetur: 

Om kvelden når solen holder på å gå ned, syntes jeg er den beste tiden på dagen å jogge syntes jeg. Ta deg en jogge ut, og når du kommer hjem kan du sitte igjen med god samvittighet!

 

9. Ta med deg en venninne på fjelltur:

Syntes det er koselig å dra på fjelltur om det ikke er for varmt ute. Kanskje du eller venninnen har hund, ta gjerne den med deg!

 

10. Båttur:

Om du eller venninnen din har båt, sett av en hel dag der dere kan være på den! Lag matpakke, ta med god mat og kos dere og ta livet helt med ro. Det er helt fantastisk med slike dager av og til!(dette er ikke mine bilder)

Håper dere likte innlegget!

Hva liker du å gjøre en sommerdag?

Hva vil du lese om på bloggen min? 
  • hits